NBA

Kevin Durant u središtu kladioničkog skandala

Kevin Durant u središtu kladioničkog skandala
Foto: Getty Images

U NEDOSTATKU sportskih događaja sve što se može povezati sa sportom završava u ponudi kladionica, pa je tako i s NBA 2K Players Tournamentom, turnirom u videoigri NBA 2K20 u kojem sudjeluje 16 NBA košarkaša.

Kevin Durant bio je postavljen za prvog nositelja, ali ne na račun svojeg umijeća na ovoj igri, nego zato što u igri od svih igrača na turniru Durant ima najveću ocjenu.

No način na koji su nositelji postavljeni nije spriječio kladionice da ga postave za prvog favorita turnira, a ozlijeđeni superstar Brooklyn Netsa tu ulogu nije opravdao, nego je ispao u prvom krugu od Derricka Jonesa Jr. iz Miamija, inače ovogodišnjeg pobjednika u zakucavanjima na All-Star vikendu.

Najveći problem u cijeloj priči je to što je njihova utakmica, iako ju je ESPN prenosio, bila odigrana ranije i snimljena, a njen ishod je očito procurio.

"Na startu smo Duranta postavili za prvog favorita, ali bilo je vrlo malo uplata na njega tijekom prva 24 sata. A kad smo objavili omjere na parove prvoga kruga, oklade su bile gotovo sasvim jednostrane prema Jonesu Jr. pa je postalo očito da je netko znao ishod utakmice", objavio je Robert Cooper iz SportsBettinga, kladionice koja je na račun ove utakmice izgubila "peteroznamenkasti iznos".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara