Slavni urlator Marjan prešao na islam i postao Mustafa, obitelj ga se odrekla

Slavni urlator Marjan prešao na islam i postao Mustafa, obitelj ga se odrekla

Screenshot: Youtube

"DŽEKO DIJAMANTU!"...  "Izete, klanjam ti se! Dobro došao u pravu raju, bosansku! Joj, bombe... Šta je ba ovo bilo, kakav projektil?!"... "Evo ga, evo ga! Vedo, Vedo, Vedatore, ljubavi! Ma kakav Terminator, Vedator je tu. Ljubi te majka! Vedad, Vedator, plavo oko, Ibišević, 1:0. A sad skačite svi, Zenica, Sarajevo!" poznati su urlici televizijskog komentatora utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine do sada poznatog kao Marjan Mijajović.

Mijajlović, po nacionalnosti Srbin, prešao je na islam i uzeo ime Mustafa, što je izazvalo bijes i ogorčenje u njegovoj obitelji  Majka Olga i brat Nebojša javno su ga se odrekli.
 
"Nisam divlji čovjek kao Šešelj, ali zovem samo da kažem... Ne mogu optužiti ni vas ni bilo koga islamske vjere, ali je jako podmuklo od mog bivšeg brata odreći se svoje vjere, živjeti u Bosni šest godina i lagati mnogima neke stvari, dok mu se otac raspadao. Ja ljude islamske vjere ne mrzim, ali to je toliko bilo lažno od Marjana Mijajlovića, točnije Mustafe. Ne kritiziram vas, nego se želim i preko Bosne odreći brata i u ime naše majke. Želim reći: Imali ste do jučer Marjana, sada imate Mustafu, sutra može postati Domagoj. Nadam se da ste shvatili poentu.", rekao je Mijajlovićev brat u izjavi za Radio Sarajevo.
 
Majka Olga angažirala odvjetnika kako bi se odrekla sina Marjana koji je postao Mustafa, o čemu progovara kroz suze:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Marjanu će biti zabranjen pristup kući te će biti izbrisan iz ostavinske rasprave".
 
Marjan koji je postao Mustafa odgovara da je prelazak na islam njegova odluka,  a to što ga se obitelj odriče nije mu novost jer su to već ranije navijestili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara