HNL

Torcida Trogir: Večeras gledamo debatu Petersona i Žižeka

Torcida Trogir: Večeras gledamo debatu Petersona i Žižeka
Miranda Cikotic/PIXSELL/Dalmatinski portal

NAKON što je presuda zbog sukoba s policijom u trogirskom klubu navijača, kojom je 11 Trogirana i Splićana zaradilo uvjetne kazne, ponovno aktualizirala taj slučaj iz svibnja prošle godine, Dalmatinski portal kontaktirao je predsjednika KNH Torcida Ivana Brkana.

"Uprle su se sve državne sile i vojvode u obranu jednoga službenika koji je brutalno, gazeći ljudima po glavi, upotrebio prekomjernu silu. S gnušanjem odbacujemo ovo, ništa drugo nego recikliranje lanjskih vijesti, koje su uz to pune malicioznih neistina" rekao Brkan pa nastavio:

"Klub navijača Torcida Trogir je trenutno zaokupljen pripremom uživo prijenosa debate na Sveučilištu u Torontu između psihologa Jordana Petersona i filozofa Slavoja Žižeka. Stoga molimo da nas ne ometate. Muchas gracias!"

Torcidina verzija tog događaja razlikuje se od one koja je utvrđena na Općinskom sudu. Po njima je, ispričali su odmah nakon tog incidenta, jedan njihov član slavio krizmu svog sina, a kada su došli policajci u naguravanju na ulazu je palo par čaša. 

To je, po njima, bio razlog za poziv Interventne policije koja je brutalno reagirala, iako su oni iz prostorija izašli uzdignutih ruku, piše Dalmatinski portal.

Hajduk od 19 sati igra protiv Rijeke na Poljudu u Jadranskom derbiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara