Tottenhamov gaf: Organizirao "sučeljavanje" Pletikose i Begovića pa ostao bez oba golmana!

Tottenhamov gaf: Organizirao "sučeljavanje" Pletikose i Begovića pa ostao bez oba golmana!

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

KRAJEM prošlog mjeseca golman Portsmoutha Asmir Begović došao je u Tottenhamov trening-centar potpisati ugovor. Od toga ga je odbio hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa.

News of the World piše o neviđenom gafu logistike Spursa, koja je naručila dvojicu golmana, Bosanca Asmira Begovića i Hrvata Stipu Pletikosu, na liječnički pregled u isto vrijeme.

Begović je, piše NOTW, već bio pristao potpisati ugovor vrijedan dva milijuna funti kad je doživio neugodnost. Protumačio je nazočnost hrvatskog golmana moskovskog Spartaka, kojeg je prepoznao na licu mjesta, kao izraz nepovjerenja u vlastite mogućnosti. Pokupio je stvari i otišao u Stoke City potpisavši ugovor vrijedan 3.25 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Begović i prije toga smatrao da je Stoke bolji izbor za njega jer bi tamo imao veću priliku braniti standardno. Ipak, pristao je doći u Tottenham nakon što ga je Harry Redknapp uvjerio da ima kvalitetu upustiti se s Heurelhom Gomesom u borbu za jedinicu Spursa.

Na koncu, navodi isti izvor, Tottenham je ostao i bez Pletikose jer je hrvatski golman pao na liječničkom pregledu. Tottenhamovi su medicinski stručnjaci procijenili da je njegovo angažiranje prevelik rizik zbog kroničnih problema s koljenom.

Harry Redknapp tako je ostao na Benu Alwicku kao jedinoj zamjeni za brazilskog vratara do kraja sezone.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara