Tresu li se Dinamovcima gaće: Ajax doveo "srpsku napast"

Tekst: V.B.
Foto: AFP

SRPSKI reprezentativac Marko Pantelić i službeno je predstavljen kao nova "devetka" amsterdamskog Ajaxa, Dinamovog protivnika u Europskog ligi. Pantelić je potpisao jednogodišnji ugovor, a na predstavljanju je rekao da je siguran kako je izabrao pravi klub.

"Ja sam igrač koji uvijek želi pobjeđivati, to je u mom karakteru. Također, ja sam i timski igrač. Uvijek dajem sve od sebe, ne štedim se i ne želim pod svaku cijenu postići gol. Mislim da sam u Ajaxu pronašao klub u kojemu ću pobjeđivati", rekao je Pantelić na predstavljanju.

Pantelić je u Ajax došao na inzistiranje trenera Martina Jola, a suigrač u ekipi bit će mu sunarodnjak Miralem Sulejmani.

"Jol je odličan trener, znam ga iz Bundeslige. Što se Sulejmanija tiče, on je veliki talent. Nisam još razgovarao s njim, ali siguran sam da ćemo se dobro slagati. Došao sam ovdje pobjeđivati i dat ću sve od sebe da to ostvarim."

Pantelić je u nizozemski klub stigao iz berlinske Herthe gdje je u tri provedene sezone bio jedan od najboljih igrača kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara