Tudor otpao, Balaban umjesto ozlijeđenog Prše?

Tudor otpao, Balaban umjesto ozlijeđenog Prše?

DVA ključna igrača hrvatske reprezentacije, glavni stup obrane Igor Tudor i prvi napadač Dado Pršo, imaju velikih problema s ozljedama. Tudor je definitivno otpao zbog istegnuća prednjeg križnog ligamenta na desnoj nozi, a Pršo je i dalje upitan, javlja Jutarnji list.

Tudor je zbog sličnog problema u srijedu bio u Zagrebu na magnetskoj rezonanciji, nakon koje je u stožeru reprezentacije odlučeno da ga se vrati u Juventus na terapiju.

Konačnu odluku o nastupu Dade Prše hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar donijet će nakon popodnevnog treninga u četvrtak, na kojem će maksimalno opteretiti igrače. 

Umjesto Tudora u reprezentaciju je pozvan Goran Sablić, koji se u srijedu pridružio pripremama reprezentacije u slovenskom Čatežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bude li mogao Pršo, u napadu će igrati Klasnić i Balaban, a Da Silva će biti na klupi. Umjesto Tudora mogao bi igrati Tokić, ali i njega moramo testirati." – izjavio je Cico Kranjčar za Večernji list.

Boško Balaban, koji ove sezone igra fantastično u Club Bruggeu, mogao bi tako dobiti pravu priliku da pokaže svoju vrijednost u reprezentaciji i zasluži trajno mjesto u prvoj postavi.

"Pršo i Klasnić su u prednosti, ovo je tek moj prvi dolazak u ovu reprezentaciju, moj je posao da ispunim ono što izbornik od mene bude tražio." – skromno je izjavio Balaban komentirajući mogućnost da u subotu zaigra umjesto Dade Prše.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara