Upravni odbor HKS-a potvrdio odluku povjerenika Bilića

UPRAVNI odbor Hrvatskog košarkaškog saveza na današnjoj je sjednici podupro i u konačnici potvrdio odluku povjerenika Prve košarkaške lige Ožujsko Josipa Bilića o izbacivanju košarkaškog kluba "Istra" iz Pule iz Prve lige, izvijestio je novinare u Puli predsjednik pulskog košarkaškog kluba Robert Brgić, izrazivši pritom negodovanje ovom odlukom.

Prema njegovim riječima Uprava Kluba na večerašnjem sastanku odlučit će o daljnjim potezima, a o tim odlukama javnost će biti upoznata na sutrašnjoj konferenciji za novinare.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim ništa prejudicirati. No, kako sam već najavio, pokušat ćemo izvršiti i politički pritisak", istaknuo je Brgić.

Inače, povjerenik Lige Josip Bilić donio je o ovu drastičnu kaznu protiv pulskog kluba nakon što su Puljani u posljednjoj prvenstvenoj utakmici u Slavonskom Brodu nastupili s kadetom Pavlovićem, koji očito nije imao ispravnu dokumentaciju. Njegov nastup se u konačnici pokazao neregularnim po Pravilniku HKS-a, što je Puljanima značilo izbacivanje iz Lige jer im je to bila druga slična opomena. Naime, nedavno Klub nije otputovao u Sinj zbog nesređene financijske situacije u Klubu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara