Vida i Lovren: Zapalite sve što se može!

Vida i Lovren: Zapalite sve što se može!
Screenshot

DOMAGOJ VIDA i Dejan Lovren u pobjedi Hrvatske 2:1 nad Engleskom u polufinalu SP-a odigrali su još jedan u nizu sjajnih mečeva na prvenstvu.

Stoperski par Hrvatske Englezima je dopustio jednu veliku priliku, ali Kane je nije iskoristio. Osim toga, potpuno su zatvorili prilaze hrvatskom golu.

Nakon velikog trijumfa Lovren je za HTV izjavio: "Tek za 20 godina sjest će nam što smo napravili. Ovo ćemo zauvijek pamtiti, drago nam je da smo to napravili za cijelu Hrvatsku. Mogu misliti kako je tamo. Napokon smo bacili taj teret '98. s leđa. Omalovažavali su nas prije utakmice, a trebaju nas respektirati. Sve se vraća u životu, mi smo danas pobjednici, a osobno mogu reći da sam i ja pobjednik nakon svega što su mi tamo napravili i kako me tretirali", poručio je Englezima dugo osporavani stoper Liverpoola.

Vida je po običaju bio u zajebantskom modu: "Neka smo otišli u finale, sada smo stavili teret na leđa generacijama koje dolaze, kao što je bilo svima nama koji smo došli nakon '98. Istina je da smo do finala došli samim šokovima. Ali, sada slavimo, a u Hrvatskoj nek' se zapali sve što se može!"

Na kraju su on i Lovren zagrljeni poručili: "Pozdrav svima u domovini!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara