Video: Eduardo - Ja sam sin Božji i oprostit ću Tayloru kad se dođe ispričati

Video: Eduardo - Ja sam sin Božji i oprostit ću Tayloru kad se dođe ispričati

DUDU je nakon operacije u bolnici St. Andrews bio pod utjecajem jakih lijekova pa se tog teškog razdoblja praktički i ne sjeća. O posjeti Martina Taylora ne može ništa govoriti, jer se  ne sjeća da ga je ovaj posjetio. 

"Mislim da je došao u bolnicu, ali ga nisam vidio. Supruga mi je rekla da me došao posjetiti baš u vrijeme dok sam bio na operaciji. Netko ga je uputio na nju. Možda je on bio tamo kada sam bio u nesvijesti, ali ga sigurno nisam vidio toga dana", kaže Eduardo u ekskluzivnom intervjuu za Mirror.

"U biti se malo toga sjećam. Bio sam nervozan, uplašen, nisam htio pogledati prema nozi. Najgora je bila panika, a ne sama bol", kaže o trenutku brutalnog starta Martina Taylora naš reprezentativac.

Eduardo je kao i većina Brazilaca jako religiozan. Vjeruje u oporavak, vjeruje da će mu Bog u tome pomoći. Upravo ta religioznost omogućuje mu i da oprosti Martinu Tayloru što mu je gotovo uništio nogometnu karijeru.

"Ako bi sada došao, prihvatio bih njegovu ispriku. Ja sam sin Božji i prihvatit ću ispriku", kaže Dudu u intervjuu. No, isprika se još nije dogodila.

"Isprika? Nije bilo nikakve isprike. Kako mogu prihvatiti ispriku kada ga nisam vidio niti s njim razgovarao", ističe naš reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je na štakama, polako se miče, sigurno propušta Euro. Eventualno će mu biti dopušteno da bude uz naše reprezentativce u Austriji. Vrijeme provodi sa suprugom i kćerkom te povremeno posjećuje treninge Arsenala.

"Bolje se osjećam, najgore je iza mene. Ne osjećam više bol", kaže najbolji hrvatski strijelac.

Svakim danom Dudu je sve bolje. Pomalo zaboravlja sve ono što se dogodilo, želi i oprostiti Martinu Tayloru. No, ozljeda je teška. Uz vjeru bit će mu potrebno puno rada i sportske sreće, da ga krene upravo onda kad će mu biti najpotrebnije.

M.Š.
Screenshot: Mirror
Montaža: F.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara