Video: "Gadna su nacija, pišu loše o našem Thompsonu, ali teško ćemo ih razbiti!"

Tekst: M.Č.,D.R.
Foto: Index
Video: Tomislav Brđanović, Marko Čeko

NOVI nogometni sudar Hrvata i Engleza jutros je glavna tema zagrebačkih ulica. Na prvim kavama i pelinkovcima raspravlja se o borbi Rooneya i Šimunića, formi Darija Srne i Nike Kranjčara, Fabiju Capellu i njegovim lukavostima...

> Čitaš li, Fabio: Samo nebo zna koliko će se Srna vraćati u obranu

> Petarda Dudua i Klasnića u hramu nogometa

> Bilić: Voditi Hrvatsku je kao voziti Space schuttle

> Pogledajte press Capella: Hvala gospodine Biliću što mi asistirate u motivaciji igrača!

> Bilić: Dobili smo još jedan udarac, ali ne idemo na Wembley spuštenih gaća

> Ivić: Žao mi je, ali Bilićeva reprezentacija ne igra nogomet kakav će se igrati na SP-u

> "Bilić očajnički želi izbjeći reprizu Zagreba"

> Engleska - Hrvatska dvije godine kasnije: 13 novih lica na travnjaku

> Englezi puni samopouzdanja: Bolji smo nego prije dvije godine

> Štimac: Englezi neće znati kako zaustaviti Kranjčara

Na današnji su dan svi Hrvati barem jednim malim dijelom - izbornici Bilićeve reprezentacije. Pogledajte što su slučajni namjernici kazali ekipi Video Indexa, koja se potrudila kao i obično, izvući iz njih najbolje i najiskrenije odgovore.

"Ponovno ćemo ih pobijediti, nema veze što smo znatno oslabljeni" ili "Sigurno gubimo, bit će 2:0", tek su neki od komentara što dočaravaju oprečnost u stavovima sudionika ovog vox-populija, ali najčešće se ipak moglo čuti: "Neriješen rezultat bio bi odličan, najbitnije je u ovoj situaciji ne izgubiti. Bitno da naši igrači daju sve od sebe pa će i rezultat biti dobar."

Šetnjom prema Trgu bana Jelačića naletjeli smo na zanimljiv dvojac iz Australije: "Mi smo proputovali 20 tisuća kilometara i naravno da smo optmisti glede konačnog ishoda. Sinoć smo stigli u Zagoru, u Unešić i danas u 15 sati letimo za London", ispričali su nam pokazujući usput ulaznice za Wembley i zastavu najugodnijeg iznenađenja Hrvatskog kupa u protekloj sezoni koja će se večeras zavijoriti u hramu engleskog nogometa.

Nešto dalje od njih zatekli smo trojac u ugodnom razgovoru uz ranojutarnji pelinkovac: "Bit će gadno, oni će silno željeti pobjedu, a uz to su i domaćini, bit će dobro i ako izgubimo 1:0", rekao je jedan, a odmah potom nadovezao se i drugi sugovornik: "Vidite kako loše pišu o našem Thompsonu i Hrvatskoj, silno su nabrijani na nas, nisam optimist."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara