LIGA PRVAKA

VIDEO Gužva pred Maksimirom, navijači žele gledati Dinamo u play-offu

VIDEO Gužva pred Maksimirom, navijači žele gledati Dinamo u play-offu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO u srijedu igra ključnu utakmicu za plasman u Ligu prvaka protiv norveškog Rosenborga i nužna mu je podrška s tribina. Danas su u prodaju puštene karte za taj susret, a od jutra je gužva pred blagajnama. 

Iz Dinama su jučer objavili cijene ulaznica koje su slične onima protiv Ferencvarosa, s tim da je jedna tribina i jeftinija.

Cijena ulaznice za sjever su 70 kn, a za istok 100 kn, isto kao i protiv Mađara, dok je zapad 100 kn, a ne 150 kao u prethodnom europskom dvoboju.

U ovom susretu bit će otvorena i tribina zapad dolje po cijeni od 200 kn. U srijedu, na sam dan utakmice, cijene će biti nešto veće: sjever 100 kn, istok i zapad gore 150 kn, zapad dolje 250 kn, jug 70 kn.

''Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima'', stoji na službenoj stranici kluba.

Utakmica Dinama i Rosenborga počinje u srijedu u 21 sat.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara