Video - Mamić: Maleš je zulum

Foto: Drago Sopta / Cropix

NAKON što je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš sa svojim istomišljenicima napustio sjednicu IO uz riječi "Rusanova mora pasti", skupu se obratio Zdravko Mamić. Maleša je nazvao zulumom (tlačiteljem), koji koristi retoriku nedoraslog djeteta.

> "Uskok" Maleš povukao oporbu sa Skupštine i poručio: Rusanova mora pasti!
> Maleš nakon trijumfalnog ulaska pokunjen otišao iz Sheratona
> Brleković o Malešu: Ovo je fijasko novorođenih spasitelja hrvatskog nogometa!
> Marković zaglavio i u liftu, Šuker poručio: Doći će i moje vrijeme!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekima ništa nije sveto. Ovi koji su otišli razmišljaju samo o novcu saveza. Naš savez nije u kaosu! Žao mi je što se ovdje ne priča o nogometu. Nećete vrijeđati mojih 40 godina u Dinamo. To nemate pravo niti uz sve moje mane. Ovdje sjede ljudi iz 21 županije, izabrala ih je njihova baza. Citirat ću Obamu, koji je proveo zdravstvenu reformu s jednim glasom viška. Što se tiče Maleša, odgovorno govorim da je to zulum koji se pojavio u našem nogometu", rekao je Mamić.

"Kunem se svojim srcem i na svoje kćeri i unuka, da me Maleš molio da pustimo Hajduku Kup. Tražio je od Šprajcera i Laljka da pomogne Hajduku da postane prvak. To su diskusije nedoraslog djeteta i nekompetentnog sportskog djelatnika. Sramotno je kako nas tretirate u medijima. Ne možemo izvući sport bez pomoći Vlade RH. Moramo djelovati zajedno. Imamo problema, ali najmanje zbog nas koji smo ovdje. Pa cijeli svijet se raspada gospodarski, tako i naša mala Hrvatska. Ovdje vlada jedinstvo, a tko odlazi? Napuštaju samo luzeri", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara