VIDEO Splićanin pogodio koš s centra i osvojio višemjesečnu zalihu ćevapa i piva

VIDEO Splićanin pogodio koš s centra i osvojio višemjesečnu zalihu ćevapa i piva
Foto: Ivica Čavka/KK Split

NAGRADNE igre za gledatelje na sportskim događajima uglavnom su samo zabava u pauzi na poluvremenu u kojoj akteri dobiju simbolične nagrade ako ih zasluže.

No jedan navijač KK Splita osvojio je višemjesečnu zalihu ćevapa i piva pogodivši koš s centra. Točnije, 1200 ćevapa i 120 litara piva.

 

 

Koliko je to teško, govori i podatak da ta igra traje već šest mjeseci i da dosad nitko nije osvojio nagradu. Štoviše, nagrada je na početku bila 500 ćevapa i 50 litara piva za ubačaj s centra, odnosno 1000 ćevapa i 100 litara piva za pogodak s trice na drugoj strani terena.

Na utakmici protiv Primorske u ABA 2 ligi na parket se spustio Petar Gavranić, uhvatio zalet, bacio loptu i - pogodio. Nije dobio glavnu nagradu koja je bila 2300 ćevapa i 230 litara piva, ali i oko ove "utješne" se dobro zamislio.

"Odlučio sam pokušati, nije sad da sam trenirao, ali evo, uspjelo mi je. Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, bit će fešte, počastit ću sve prijatelje", rekao je Petar.

Dobro da već ima plan jer kad bi svaki dan pojeo malu porciju i zalio je s pola litre piva, nagrada bi mu potrajala osam mjeseci pa bi mu ćevapi već počeli "izlaziti na uši".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara