Vidić: Atmosfera u reprezentaciji bila je odlična

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

REPREZENTACIJA Srbije vratila se u svoju domovinu nakon eliminacije sa Svjetskog prvenstva već u natjecanju po skupinama, a zamjenik kapetana i branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić zanijekao je insinuacije u medijima o navodno lošem ozračju unutar momčadi u Južnoafričkoj Republici.

Srbija je nastup u skupini D otvorila porazom od Gane, a okončala ga još jednom izgubljenom utakmicom od Australije 2:1, pa niti pobjeda nad Njemačkom od 1:0 u 2. kolu nije spasila selekciju izbornika Radomira Antića od eliminacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim ovom prilikom, usprkos rezultatskom neuspjehu, naglasiti da je atmosfera u momčadi tijekom priprema u Austriji u našem kampu u Johannesburgu i za vrijeme natjecanja na Svjetskom prvenstvu bila odlična. Nisam o tome do sada govorio zato što nisam vidio potrebu pričati na tu temu i naglašavati nešto što je sasvim očigledno. Nažalost, u medijima su se pojavile pojedine moje izjave koje nisu prenesene na adekvatan način. O situaciji i odnosima u momčadi ja zaista nisam imao ništa loše reći", izjavio je Vidić za službenu web-stranicu Nogometnog saveza Srbije.

"Družili smo se i radili više od mjesec dana u odličnoj atmosferi. U dobrim odnosima ćemo i nastaviti s radom. Iskreno, svima nam je jako žao što nismo ostvarili bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu. Imali smo veliku želju za to, ali u nogometu nije uvijek sve onako kako želiš. Siguran sam, ipak, da imamo dobar zalog za budućnost i da treba sačuvati dobru atmosferu u reprezentaciji, čitavoj nogometnoj organizaciji, kako bismo na najbolji način počeli, a nadam se i završili kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će 2012. godine biti održano u Poljskoj i Ukrajini", dodao je Vidić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara