Villas-Boas: Modrić je jedan od najtalentiranijih igrača u svijetu

Foto: AFP

UOČI današnjeg derbija 17. kola Premiershipa između Tottenhama i Chelseaja na White Harte Laneu dva su trenera momčadi, Andre Villas-Boas i Harry Redknapp, lamentirali gotovo isključivo o – Luki Modriću.

Portugalac na klupi Chelseaja istaknuo je da u siječanjskome prijelaznom roku ne namjerava slati novu ponudu za Luku, premda ne bi imao ništa protiv da u budućnosti dobije Modrića.

"Ne znam što će donijeti budućnost u pogledu Modrića", rekao je trener Chelseaja dodavši:

"Luka je ekstremno talentiran nogometaš, jedan od najtalentiranijih u svijetu, igrač koji će postići senzacionalan uspjeh. No, u ovom trenutku ne bavimo se njegovim transferom."

Redknapp: Modrićev prelazak u Chelsea je mrtva stvar

Upitan od novinara koji prate Tottenham bi li idući mjesec mogao izgubiti svog ponajboljeg igrača, trener Harry Redknapp rezolutno je otklonio tu mogućnost.

"Modrićev prelazak u Chelsea mrtva je stvar. Zapravo, ne očekujem da će otići bilo kamo. Nema šanse. Predsjednik je jasno rekao da nećemo pustiti niti jednog igrača osim onih koji nam ne trebaju. Luka je trenutačno sretan kod nas i igra fantastičan nogomet. Ne vidim nikakav problem po tom pitanju."

"Kad su u pitanju pregovori između njega i predsjednika o novom ugovoru, ne znam koliko su daleko odmakli. No, jednostavno ne osjećam da oko toga moram brinuti. Siguran sam da će Luka na kraju potpisati."

Također je Redknapp morao objašnjavati zašto je ljetos izjavio da razumije Modrićevu ambiciju za odlaskom.

"Riskirao sam time mnogo, nisam li? Budimo iskreni, igrati za 35.000 funti tjedno nije isto kao i igrati za 100.000 funti. Riječ je o priličnoj razlici, zar ne? Riječ je o osiguravanju egzistencije. Teško je odbijati takve ponude."

"No, srećom je Luka i dalje kod nas. Predsjednik je tada povukao fantastičan potez i danas sam stotinu posto uz njega. Moramo zadržati Luku."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara