Vlasnik Steaue: Ma kakav Hajduk, oni pojma nemaju

Vlasnik Steaue: Ma kakav Hajduk, oni pojma nemaju
Foto: Getty Images

RUMUNJSKI mediji najveću tiražu, slušanost i gledanost bilježe prenoseći izjave Georgea Gigija Becalija.

>> Rumunjski Mamić krenuo u etničko čišćenje Steaue: Neću strance!

>> "Rumunjski Mamić" osuđen zbog otmice

>> Rumunjski Mamić u akciji: Pogledajte kako predsjednik Steaue šalje direktora da treneru naredi zamjenu!

Steauin osebujni vlasnik na glasu je kao jedan od najomiljenijih, ali i najomraženijih Rumunja. Svojim je ponašanjem i istupima stekao status kontroverzne ličnosti. Na ovdašnjim prostorima poznatiji je kao "Rumunjski Mamić".

"Nudio sam mu dvostruko veću plaću, ali inzistirao je na smiješnom jamstvu - da držim jezik za zubima. Ne mogu držati jezik za zubima. Dobio bih rak na jeziku", jedna je od čuvenijih izjava gazde najtrofejnijeg rumunjskog kluba. 

I pred uzvratni večerašnji ogled trećeg pretkola Europa lige između Steaue i Hajduka (Bukurešt, 20:30) briljirao je svojom egocentričnošću i arogancijom na račun splitskog kluba.

"Kvalificirat ćemo se u doigravanje, osobito zato što igramo protiv ekipe koja je kvalitetom slabija od naše. Opasnost nam ne prijeti niotkuda. Govorim ono što mislim. U prvoj utakmici nisam vidio nijednog igrača Hajduka koji zna pucati glavom, a kamoli dodati loptu. Ne bojim se, uvjeren sam kako Hajduk nema šanse u Bukureštu. Pritiskat će nas prvih 20 minuta, ali ne brinem se jer se pouzdajem u našu kvalitetu. Prognoze? Pobijedit ćemo 2:0", poručio je George Becali za rumunjske medije u svojem poznatom stilu.

Prvi, prošlotjedni okršaj Hajduka i Steaue na Poljudu okončan je remijem (0:0).
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara