Vranjić: Povrijeđen sam jer su sumnjali u mene, Cibalijino dijete

PRVI golman Cibalije Tomislav Vranjić našao se u nezavidnoj situaciji kada ga je uoči posljednjeg treninga pred prvu kvalifikacijsku utakmicu protiv Novalje trener Davor Mladina obavijestio da neće braniti.

Vranjić je pritom neodmjereno reagirao pa je u trenerovom uredu, ljutit što će utakmicu pratiti s klupe, bacio svoj mobitel u zid pored kojeg se, u neposrednoj blizini, našao Cibalijin pomoćni trener Goran Meštrović. Vranjić kaže da mu je Mladina navodio razloge zbog kojih neće braniti da bi tek na treningu shvatio o čemu se radi.

"Nisam ni u peti imao na što je trener ciljao, kad se zna da sam ove sezone branio 30 utakmica u klubu i bio standardan u svim reprezentativnim akcijama. Prešao sam preko toga, pa sam otišao na trening, no, krajem treninga mi je sinulo što može biti pozadina" – rekao je Vranjić za Sportske novosti.

Cibalijin golman (kao i golman U-21 reprezentacije) prisjetio se da mu u ugovoru s Vinkovčanima stoji klauzula prema kojoj klub može napustiti bez odštete ukoliko se Cibalia ne plasira u 1. HNL. Vranjić je nakon "trenutka prosvjetljenja" otišao do trenera da provjeri svoju spoznaju.

"Pitao sam ga, "Šefe, da nije možda klauzula problem?", na što mi je potvrdno odgvorio, da bi potom opet spominjao fantomske razloge. Bio sam strašno povrijeđen zato jer se sumnja u mene, Cibalijino dijete. Kao, ja ću namjerno loše braniti da ne uđemo u ligu, tako da ovog ljeta mogu otići bez odštete. To su notorne gluposti, za Cibaliju sam spreman umrijeti, to nek se zna" – odlučno je objasnio Vranjić.

Mladi golman kaže da se namjerava ispričati Goranu Meštroviću, legendi kluba, protiv kojeg nema ništa, te dodaje kako mu se predsjednik kluba Bošković te direktor Mario Meštrović zaklinju da nemaju pojma o pozadini trenerovog poteza.

Podsjetimo, Cibalia je jučer na prvoj kvalifikacijskoj utakmici napunila mrežu Novalje sa 4:0, i tako prevalila više od polovice puta za ulazak u 1. HNL. Uzvrat se igra u subotu u Novalji.

Foto: HNK Cibalia

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara