Wanda i Icardi uništavaju život Maxiju: "Kakvi su to ljudi?"

Wanda i Icardi uništavaju život Maxiju: "Kakvi su to ljudi?"
Foto: EPA-EFE

MAURO ICARDI proživljava kaotične trenutke zadnjih tjedana, što svojom zaslugom, što zbog svoje supruge i menadžerice Wande Nare. U Interu je "persona non grata" i sasvim je izvjesno da će od ljeta igrati u novom klubu.

Kako je starleta postala kraljica mercata?

Da stvar za njega bude još gora, javio se i njegov bivši veliki prijatelj, a danas neprijatelj, 34-godišnji Maxi Lopez.

Wanda mu komplicira život

Argentinski napadač igra za brazilsku Vasco da Gamu, a u velikom intervjuu za Clarin pričao je o odnosu s bivšom suprugom Wandom Narom, bivšim prijateljem Maurom Icardijem te trojicom sinova koji žive s Wandom i Icardijem.

"Često sam mijenjao klubove u Italiji da bih ostao blizu njih. A i kad sam bio blizu, bilo je teško viđati ih. Nisam smio s njima pričati ni telefonom. To je bila isključivo Wandina odluka. Kad su djeca sa mnom, ona ih zove 150 puta i svakih 150 puta im dozvolim da se jave.

Dolazio sam do grada da ih vidim i ona bi uvijek smišljala drugačije izgovore. Zadnji put kad sam ih vidio, bilo je to u prosincu jer je bila pauza u Brazilu. Doputovao sam iz Brazila jer su oni tada bili u školi. U siječnju sam tražio posebnu dozvolu da provedem s njima dan za rođendan, putovao sam 20 sati iz Brazila i dobio manje od dva sata da ih vidim."

Mauro i Maxi su bili najbolji prijatelji dok se u njihov odnos nije umiješala Wanda Nara. Ona je zavela Interovog nogometaša prije šest godina i posve preuzela kontrolu nad njegovim životom.

"Kakav je čovjek taj Icardi?"

Rezultiralo je to oduzimanjem kapetanske trake Icardiju te izbacivanjem iz Interove momčadi.

"Teško je razgovarati s njom. Čim se ton malo povisi, snima me i šalje snimke negdje. Nije ostalo ništa od odnosa koji bi majka i otac djece trebali imati. Najčešće pričamo preko odvjetnika."

Kakva Wanda, takav i Mauro, tvrdi Maxi.

"U jednom trenutku sam mu rekao da će kad postane otac shvatiti težinu svojih odluka koje se tiču mene. Nekad se ponaša gore od Wande i odlučio sam da ne želim više nikakav kontakt njim. Nedavno je bio rođendan mog najmlađeg sina i kad sam ga nazvao, Icardi je prekinuo poziv. Kakav dijalog možete imati s takvim čovjekom?"

Maxiju je samo stalo do djece

"Sve što se dogodilo u prošlosti dogodilo se s razlogom. Poslije razvoda sam odlučio živjeti povučenije i mirnije, ispod radara javnosti, kako bih zaštitio svoju djecu. Jednog dana će oni porasti. Pročitat će i vidjeti sve, a ne želim napraviti nešto što bi me diskreditiralo kao njihovog oca."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara