WERDUM OSTAO BEZ NASLOVA I MEČA S MIOČIĆEM "Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave"

WERDUM OSTAO BEZ NASLOVA I MEČA S MIOČIĆEM "Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave"

Foto: Screenshot YouTube

IAKO NIJE bio favorit u meču protiv Fabricija Werduma na UFC-ovom 127. Fight Nightu u Londonu, Rus Aleksandar Volkov slavio je nokautom u četvrtoj rundi.
 
U izjednačenom meču do kraja treće runde bilo je očito da se Brazilac počeo umarati, što je Volkov iskoristio i počeo okretati meču u svoju korist. Na podu je pogodio Werduma s dva odlična udarca i, kad je vidio da je to uzdrmalo Brazilca, ustao je, a za njim i njegov protivnik.
 
Werdum je krenuo prema naprijed, na što je Volkov odgovorio s dva strašna aperkata koja su poslala Brazilca nazad na pod i još jedan udarac bio je dovoljan da sudac prekine susret.
 
Za naslov teškaškog prvaka 7. srpnja borit će se Stipe Miočić i Daniel Cormier na UFC-u 226. Volkov se nada da će mu sljedeći protivnik biti upravo pobjednik tog meča.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako je ovaj poraz Werduma udaljio od prilike da izazove Stipu Miočića na borbu za pojas teške kategorije, on je poručio da su pobjeda i poraz dio života i da je najvažnije uzdignuti se nakon pada.
 
"Želim se zahvaliti svima koji su bili uz mene, slali mi poruke i onima koji su sada uz mene u ovom teškom trenutku. Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave jer su pobjeda i poraz dio života, a na tom putu je najvažnije kako se uzdignemo nakon pada. Imam sreću da mi je srce puno pozitivnosti i odlučnosti i da sam okružen osobama koje me poštuju i daju mi energiju potrebnu da nastavim svoj put prema uspjehu. Hvala vam na podršci i znajte da je meni svako od vas važan", napisao je Werdum na Instagramu.
 
 

Gostaria de agradecer a todos que torceram por mim, que me mandaram mensagens de apoio e que estão ao meu lado neste momento difícil que é uma derrota. Estou triste porém mantenho minha cabeça erguida com a certeza que a vida é feita e erros e acertos e que o mais importante desta trajetória é como a gente se levanta de um tombo. Eu tenho a sorte de ter a felicidade e a determinação no meu coração e ser rodeado de pessoas que me respeitam e que me dão a energia que eu preciso para continuar minha trajetória de sucesso. Obrigado pelo apoio e saiba que cada um de vocês é muito importante para mim! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ I would like to thank everyone who cheered for me, who sent me messages of support and who are by my side in this difficult moment which is a defeat. I am sad but I keep my head up with the certainty that life is made and mistakes and correct and that the most important of this trajectory is how we rise from a fall. I am fortunate to have happiness and determination in my heart and to be surrounded by people who respect me and who give me the energy that I need to continue my path of success. Thanks for the support and know that each one of you is very important to me!

A post shared by Fabricio Werdum 🥇 (@werdum) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara