NBA LIGA

Zastrašujuća poruka bivšeg Zupčeva suigrača mrtvoj majci: "Vidimo se uskoro"

Zastrašujuća poruka bivšeg Zupčeva suigrača mrtvoj majci: "Vidimo se uskoro"
Foto: Getty Images / Guliver Image

MICHAEL BEASLEY, bivši drugi izbor NBA drafta, objavio je zastrašujući status na društvenim mrežama iz kojeg se može lako zaključiti da razmišlja o samoubojstvu.

Njegova majka Fatima Smith prije Božića je preminula od raka. Bili su jako bliski, a Beasley je propustio dobar dio utakmica u prosincu kako bi provodio vrijeme s njom. Dva tjedna prije njene smrti zajedno su bili na utakmici Lakersa, čiji je Beasley tada bio član, jer ih je željela vidjeti uživo prije smrti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mommy 👼

A post shared by Michael Beasley (@michael8easley) on

Beasley se teško nosio s gubitkom majke, na što mu se nadovezao i profesionalni kolaps kad su ga Lakersi u posljednjim minutama prijelaznog roka zajedno s Ivicom Zupcem trejdali u Clipperse, koji su ga odmah otpustili.

Prošlog je tjedna pronašao novi klub i otišao igrati u Kinu za Guangdong Southern Tigerse, ali očito ga je odlazak u novu sredinu i potpuno drukčiju kulturu dodatno bacio u depresiju, što se najbolje vidi u statusu koji je jutros objavio na Instagramu.

"Iskreno, počeo sam mrziti toliko toga i toliko ljudi otkako si otišla. Ne mogu se riješiti osjećaja samoće. Ne znaš koliko si me povrijedila, mamice. Znam da je to sebično, ali više mi se ne sviđa ovdje. Vidimo se uskoro, obećavam", napisao je Beasley uz hashtag "dan68", koji označava koliko je prošlo od njene smrti.

Beasley je na svim statusima nakon gubitka majke brojio dane od njena odlaska, bilo je tu emotivnih statusa, ali nijedan nije bio ovako zastrašujući.

Komentari na status prepuni su poruka potpore, sućuti i empatije, ali i brige da ne napravi kakvu glupost te apela na njegove prijatelje da paze na njega i čuvaju ga od njega samog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara