"Zvezdo, mnogo si jadna"

CRVENA ZVEZDA sinoć je u drugom kolu Kupa UEFA gostovala kod Arisa, te u posljednjih 20 minuta primila tri gola. Srpskim medijima to je bio "šlagvort" da otvore neumoljivu paljbu. Drvlje i kamenje obrušilo se na nogometaše Zvezde...

''Zvezdo, mnogo si jadna'', naslov je kojim specijalni izvjestitelji Press online-a opisuju igru Crvene Zvezde u Solunu.

''Crvena zvezda popila je u Solunu još jednu žestoku europsku šamarčinu! Crveno-bijeli su izgubili od prosječnog Arisa 3-0 u jednom od svojih najsramnijih i najkukavičkijih izdanja ikada! Primala je Zvezda i pet komada, ali nikada nije izašla na teren bez ijednog napadača. Gubila je Zvezda i od gorih ekipa, međutim, nikada nije predstavljala takvu sramotu za nogomet kao sinoć. Tužno, jadno i bijedno.''

''Trener Milorad Kosanović ušao je u utakmicu sa nevjerojatnom idejom da igra na 0:0. Strateg crveno-bijelih kao da je u Solun došao sa Zvezdom iz Malog mokrog luga. Stavio je 'u napad' Koromana, koji je, mučenik, primio tri lopte tijekom cijele utakmice, a onda bi sam bauljao na protivničkoj polovini, driblao, gurao loptu kroz noge. Statičnim igračima iz veznog reda nije padalo na pamet da mu se pridruže. Odavno nismo gledali neku ekipu da igra tako bezidejno, dekadentno i plašljivo''.

Srpski mediji pišu i o ostavci trenera Kosanovića, koju je ovaj podnio još prije tjedan dana. "Ne znam da li je vrijeme da ovdje pričam o tome. Ja sam ostavku podnio još prije sedam dana, ali sam shvatio da to ne bi bilo korektno pred ovu utakmicu", izjavio je Kosanović.

Utakmicu u Solunu vidio je ovako: "Igrali smo dosta korektno do 75. minute i prvog primljenog gola. Nakon toga je igrala samo jedna momčad, Aris, koja je znala kazniti svu našu nedisciplinu u završnici utakmice. Kosanović nije htio prihvatiti tezu o igri bez napadača. "Ubacio sam ja tri napadača, pa smo primili tri gola."

P.V./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara