29-godišnji Hrvat pohitao u pomoć sunarodnjaku koji je u Indiji ostao bez noge: Pomoći će mu pronaći obitelj u Hrvatskoj

29-godišnji Hrvat pohitao u pomoć sunarodnjaku koji je u Indiji ostao bez noge: Pomoći će mu pronaći obitelj u Hrvatskoj

Screenshot

NAKON što je u medijima saznao za nesretnu sudbinu sunarodnjaka Marcela Koprivića koji je u još sasvim nerazjašnjenim okolnostima ostao bez noge u Indiji, 29-godišnji Marijan Rojić otišao je u bolnicu u kojoj je nesretnik smješten.

Ponudio mu je pomoć pri traženju obitelji u Hrvatskoj. S tim ciljem je i krenuo na put natrag u Hrvatsku. Marijan je razgovarao s Marcelom i prepričao njegovu priču. Marcel je rekao da ga je u Goi napalo nekoliko razbojnika te su mu ukrali sve stvari, javlja list Mid-Day.

Policajci i liječnici tvrde da je lijevu nogu izgubio u željezničkoj nesreći, što su zaključili na temelju ozljede. Kako kažu, rana nije u dobrom stanju i zahtijeva dodatno liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se da su me napala dvojica muškaraca u restorani u Goi. Tukli su me štapovima", ispričao je te dodao da su mu ozlijedili nogu koja je natekla. Nakon toga je sjeo na vlak prema Sjevernoj Goi, ali ga je kondukter izbacio jer nije imao kartu. Tada je krenuo hodati, ali nije znao gdje se nalazi. To je zadnje čega se sjeća. Kaže da se nije ukrcao na drugi vlak prema Mumbaiju te da ne zna kako je završio u blizini tračnica.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova jučer je objavilo kako je hrvatsko veleposlanstvo u New Delhiju stupilo u kontakt s bolnicom u kojem je smješten Marcel Koprivić.

"Hrvatsko veleposlanstvo je stupilo u kontakt s bolnicom i dobilo je usmenu, neformalnu potvrdu da je Marcel Koprivić sinoć podvrgnut drugoj operaciji te da je trenutno stabilno. Druga operacija je bila potrebna jer je postojala opasnost od gangrene. Veleposlanstvo bi trebalo dobiti i službenu obavijest o medicinskom stanju 56-godišnjeg Hrvata iz ureda upravitelja bolnice.

Podsjetimo, 56-godišnji Marcel Koprivić pronađen je u lokvi krvi u indijskom selu Medhe, nedaleko od Mumbaija. Lijeva noga mu je bila odsječena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara