Arenaturist ulaže 17 milijuna eura u obnovu hotela Belvedere u Medulinu

Foto: Arenaturist/facebook

RAZVOJI plan Arenaturista pokrenut 2012-te godine do sada je rezultirao kompletnim obnavljanjima hotela Park Plaza Histria, Park Plaza Medulin i hotela Palma, te turističkog naselja Park Plaza Verudela, a nastavlja se potpunom obnovom hotela Belvedere u Medulinu.

Tim povodom  je potpisan  ugovor o kreditiranju obnove hotela između Zagrebačke banke i Arenaturista u iznosu 17,1 mil eura od kojih su 12,0 mil kreditna sredstava iz programa HBOR-a za turizam, a 5,1 mil eura kreditna sredstva banke, priopćeno je iz Arenaturista.
 
Ukupan iznos investicije od 17 milijuna eura biti će utrošen u obnovu hotela Belvedere, a nakon investicije, hotel će biti kategoriziran sa 4 zvjezdice i nositi će hotelski brand Park Plaza.
Pripremni radovi su već u tijeku, a očekivano otvorenje je lipanj 2014. pod punim imenom Park Plaza Belvedere.
 
Hotel će imati 428 suvremeno opremljenih soba s nizom pogodnosti koje odgovaraju kategoriji četiri zvjezdice. Renovirati će se i zajednički prostori kao što su veliki restoran s pogledom na more, recepcija, ulazni hol, lobby & aperitiv bar, sale za sastanke s kapacitetima od 30 do 150 sjedećih mjesta te kino dvorana sa 60 mjesta.
 
Realizacijom ovog projekata Arenaturist u ljetnu sezonu ulazi s preko 1.000 novoobnovljenih soba i apartmana kategoriziranih s 4 zvjezdice.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara