Bandić: Vjerojatnost da Čačić postane šef Holdinga ista je kao da Pusić bude gradonačelnica Zagreba

Bandić: Vjerojatnost da Čačić postane šef Holdinga ista je kao da Pusić bude gradonačelnica Zagreba

Foto: Hina

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić opovrgnuo je danas špekulacije da bi Radimir Čačić mogao preuzeti upravljanje Zagrebačkim holdingom umjesto sadašnjeg predsjednika Uprave Slobodana Ljubičića, usporedivši to s vjerojatnošću da Vesna Pusić postane zagrebačkom gradonačelnicom.

"Vjerojatnost da Čačić postane šef Zagrebačkog holdinga ista je kao da Vesna Pusić bude gradonačelnica Zagreba", poručio je Bandić u izjavi za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U političkim krugovima, posebice zagrebačkim, u zadnje vrijeme se proširilo nagađanje kako bi, u sklopu sve većeg približavanja Bandića i Čačića nakon što je bivši prvi potpredsjednik Vlade odslužio zatvorsku kaznu zbog prometne nesreće u kojoj je poginulo dvoje ljudi, Čačić mogao preuzeti gradsku megatvrtku od Ljubičića koji ima zdravstvenih problema.

I u političkim strankama koje imaju zastupnike u Gradskoj skupštini - HNS-u, SDP-u, HSLS-u i HDZ-u neslužbeno su priznali da su čuli za navodni Čačićev dolazak na čelo Holdinga, ali nisu željeli ništa komentirati poručivši da će se oglasiti ako se nagađanja službeno potvrde.

I iz Čačićeva okruženja oštro opovrgavaju mogućnost da on preuzme Zagrebački holding.

"Gospodin Čačić već je rekao kako se namjerava baviti politikom i bavit će se politikom. On se priprema za izbore, priprema osnivanje stranke, a u slobodno vrijeme slika", rekla je Hini Čačićeva glasnogovornica Ankica Mamić koja informacije o Čačićevu prelasku u Zagrebački holding smatra "zlonamjernim glasinama".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara