Bandić o Imunološkom zavodu: Grad Zagreb je jedini pravi ponuđač

Bandić o Imunološkom zavodu: Grad Zagreb je jedini pravi ponuđač

Foto: Hina

MINISTARSTVO gospodarstva danas je uputilo javni poziv zainteresiranima za Imunološki zavod.

Na pitanje hoće li se Grad Zagreb javiti i ostaje li pri svojoj ponudi, gradonačelnik Milan Bandić iz Beča, gdje sudjeluje na Poslovnom forumu Zagreb - Beč, za Media servis odgovara: Apsolutno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Drago nam je da je Ministarstvo gospodarstva uputilo javni poziv danas. Mi ćemo se na to očitovati i bez lažne skromnosti jedini smo pravi i ozbiljni ponuđač, što ćemo prezentirati u svoj ponudi" rekao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik ponavlja kako mu je drago što se "krvna slika" Imunološkog zavoda naglo poboljšala. Pritom još jednom podsjeća što je Grad Zagreb ponudio u pismu namjere za spas Imunološkog zavoda.

"Vi se sjećate da je "0n" već bio spreman za trženje. Drago mi je što su pozitivni vjetrovi u Imunološkom zavodu. Jedini smo u pismu namjere ponudili opstojnost svih sastavnica proizvodnje. Ponudili smo opstojnost svih 120 zaposlenika i proizvodnju svih derivata ."

Ponude se prikupljaju do 16. svibnja, a detaljne informacije mogu se pronaći na webu resornog ministarstva i Imunološkog zavoda, kao i u Narodnim novinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara