Bandić obišao radove na Branimirovoj ulici: Imamo deset dana da izađemo iz ove depresije

Bandić obišao radove na Branimirovoj ulici: Imamo deset dana da izađemo iz ove depresije

Foto: Ronald Goršić/Cropix

ZAGREPČANIMA će od Glavnog kolodvora do Sesveta ubuduće trebati 20-tak minuta manje, nego što je to bio slučaj do sada, poručio je gradonačelnik Milan Bandić koji je danas obišao radove na proboju Branimirove ulice.

"Branimirova nije stala. Ona će se napraviti do polovice travnja. Imamo deset dana da izađemo iz ove depresije i da počnemo raditi potporne stupove i za mjesec dana ćemo ovo iznivelirati. Radovi idu svojim tijekom bez obzira na ove pred novogodišnje blagdane", rekao je Bandić.

Pazilo se, kaže gradonačelnik i na stanovnike tog dijela grada, a vodilo se računa, kako kaže da se ljudima koji tamo žive ne napravi šteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ovo je povijesni proboj Branimirove ceste jer mislim da su ovo Zagrepčani čekali više od stotinu godina. Skraćena verzija će ići do polovice travnja, a iduće godine, nadam se do jeseni, kada razriješimo imovinsko-pravne poslove da ćemo onda do konce godine probiti Branimirovu u punom profilu", naglasio je zagrebački gradonačelnik.

Opovrgnuo je i informacije da je prva faza radova na Branimirovoj bila najavljena do kraja ove godine. Ipak, priznao je da je bilo manjih problema.

"Imali smo problema s imovinsko-pravnim poslovima. To smo riješili za ovaj dio trase, ali ne znam gdje ste to pročitali. To je valjda prvoaprilska šala i ne znam tko je to mogao reći. Mogao sam reći ja ili netko od mojih suradnika u svoje ime, ali u ime grada Zagreba može samo reći samo gradonačelnik. A koliko ja znam i još sam trijezan, nisam takvu nebulozu izvalio", istaknuo je Bandić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara