Bandić održao lekciju Bernardiću: Ako idete niz dlaku svi vas tapšaju, a kad idete uz dlaku morate snositi posljedice

Bandić održao lekciju Bernardiću: Ako idete niz dlaku svi vas tapšaju, a kad idete uz dlaku morate snositi posljedice

Foto: Damir Krajač/Cropix

"SDP-U želim da prebrodi krizu", rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i Davoru Bernardiću održao lekciju o stranačkom životu.

"Kolega Bernardić je jedan od mojih miljenika, to su sve moja djeca. Prije 50-ih bi rekli SKOJ-evci a nakon 90-ih mladež. Ali on mora shvatiti što je stranka ili partija. Ako idete niz dlaku svi vas tapšaju, a kad idete uz dlaku onda morate snositi posljedice", rekao je Bandić, a nagađanja o koaliciji s HDZ-om nazvao smiješnima.

"Ja sam neovisni kandidat za Zagreb odnosno zagrebački gradonačelnik i kandidat kad se odlučim kandidirati. Ali treba raditi svoj posao svaki dan", poručuje Bandić.

"Svoje ambicije treba podrediti stranci"

Predsjedništvo SDP-a sastaje se u 17 sati. Dilemu Rajko Ostojić ili Davor Bernardić za gradonačelnika Zagreba komentirali su Mirando Mrsić i Josip Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako kaže da ne želi komentirati medijske napise, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić naglasio je kako svi u politici imaju svoje ambicije, ali ih treba podrediti stranci.

"Moramo vidjeti svi što možemo napraviti kako bi stranka ostvarila zacrtane ciljeve i u Zagrebu i u drugim gradovima Hrvatske", rekao je Mrsić.

Predsjednika Sabora Josipa Leku veseli unutarstranačka demokracija.

"Ponekad ona izlazi vani, što je u redu. Moramo se naviknuti da je stranka živahna i da je unutarstranački život živahan. To je dobro", zaključio je Leko.

Sudeći i po ovim izjavama zamjena Bernardić - Ostojić gotova je stvar, a sinoć je potvrđeno i da će onaj koji krene u borbu za Zagreb biti zajednički kandidat SDP-a i HNS-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara