Bandić provocira Milanovića: Treba obući čizme i biti na terenu

Foto: Hina

"DA JA idem na euroizbore, ja bih spavao u poplavljenim područjima, ne bih održao niti jedan skup. Nema ništa od vožnje amfibijom s tamnim naočalama kao Sean Connery. Treba obući čizme i biti na terenu", kritika je koju je Milan Bandić sa sjednice zagrebačke Gradske skupštine uputio Zoranu Milanoviću.

Bandić je Milanovića "izribao" u replici na zahtjev šefa zagrebačkog SDP-a Davora Bernardića da se žrtvama poplava u Slavoniji omogući smještaj u praznim gradskim stanovima u Sopnici Jelkovec. "Za stanove nema problema", rekao je Bandić prije nego je isporučio svoje zamjerke na Milanovićev račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šansu za političku promidžbu nije htio propustiti ni HDZ. "Naš predsjednik je čitavo vrijeme na terenu. Zato ćemo dobiti izbore", rekao je šef zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić.

Na Skupštini je odlučeno da će Grad Zagreb pomoći žrtvama poplava donacijom od tri milijuna kuna. Također, Bandić je najavio da će zastupnici s njegove nezavisne liste koja ima većinu u Skupštini donirati dodatnih 170.000 kuna.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara