Bivši grčki ministar traži posao: Raspoloživ odmah, s bogatim iskustvom stečenim u krizi

Bivši grčki ministar traži posao: Raspoloživ odmah, s bogatim iskustvom stečenim u krizi

Screenshot: YouTube

BIVŠI grčki ministar unutarnjih poslova i nekadašnji konzervativni zastupnik nudi poslodavcima svoje političko iskustvo u "uvjetima gospodarske krize" u oglasu za posao na društvenim mrežama.

Oglas i profil Argyriosa Dinopoulosa, bivšeg novinara i ratnog izvjestitelja koji se 2000. počeo baviti politikom, pojavio se u utorak na stranici "devnetjobs.com", specijaliziranoj za zapošljavanje stručnjaka za međunarodni razvoj.

"Bivši ministar s 13-godišnjim iskustvom u vrijeme gospodarske krize u Grčkoj, s 15-godišnjim iskustvom međunarodnog novinara traži posao. Raspoloživ odmah", stoji u oglasu.

Dinopoulos objašnjava da mu je bavljnje politikom omogućilo "širi uvid u društvo, od vremena blagostanja (Olimpijada 2004.) do duboke humanitarne i ekonomske krize" te da je izbrusio svoje vještine upravljanja krizom "u razdoblju teških ekonomskih i društvenih promjena."

Gradonačelnik mjesta u okolici Atene, sedam godina zastupnik konzervativne Nove demokracije i nekoliko mjeseci tijekom 2014. ministar unutarnjih poslova u koaliciji desnice i socijalista, Dinopoulos sebe opisuje kao političara koji se dobro snalazi u javnim sučeljavanjima i ne ustručava se podići glas i posvađati sa sugovornicima.

Bivši parlamentarac je na svom Twitter računu komentirao reakcije na oglas rekavši da svaki "pošten političar, ako nije izabran, mora nešto raditi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara