Branitelj Zdravko Radović sa suprugom i četvero djece sutra useljava u stan koji im je Bandić obećao

Branitelj Zdravko Radović sa suprugom i četvero djece sutra useljava u stan koji im je Bandić obećao

Screenshot: RTL

ŠESTEROČLANA obitelj hrvatskog branitelja Zdravka Radovića uselit će u stan u Novom Jelkovcu sutra u 13 sati, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjećamo, obitelj Radović zbog financijskih je problema izbačena iz podstanarskog stana u Gornjem Vrapču tri dana uoči Božića. Nakon što je vijest o njihovoj tužnoj sudbini objavljena na Indexu, Milan Bandić najavio je da će im na šest mjeseci na raspolaganje staviti gradski stan.

Ključeve stana u Ulici Ladislava Šabana 2 obitelji Radović će u gradonačelnikovo ime predati njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević, u društvu pročelnika Ureda gradonačelnika Mire Lace i koordinatora Odjela za branitelje Miodraga Deme.

"Odlukom gradonačelnika, obitelj Radović stan će koristiti šest mjeseci na temelju Ugovora o privremenom korištenju stana sa zaštićenom najamninom. U međuvremenu, Gradonačelnik će, zajedno sa zagrebačkom HVIDR-om i Ministarstvom branitelja za nesretnu obitelj nastojati iznaći trajno stambeno rješenje", stoji u priopćenju iz Bandićevog ureda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara