Dubrovački policajac uhićen s 15 grama kokaina

Dubrovački policajac uhićen s 15 grama kokaina

Ilustracija: Shutterstock

U AKCIJI kodnog imena 'Bonita' zbog sumnje da su se bavili nabavom i preprodajom kokaina uhićena su dvojica navodnih dilera od kojih je jedan policijski službenik pa je zbog povrede službene dužnosti odmah udaljen iz službe, doznaje se u dubrovačkoj policiji.

Osumnjičenici su uhićeni u četvrtak "prilikom izlaska iz Zagreba i uključivanja na autocestu u automobilu koji je u vlasništvu rent-a-cara", navodi policija u priopćenju.

Tom je prilikom kod 32-godišnjeg suvozača pronađena kutija cigareta u kojoj se nalazilo ukupno 15 grama kokaina, pakiranog u tri vrećice, a koji je, prema policijskim tvrdnjama, bio namijenjen daljnjoj prodaji.

Pretraženi i neki ugostiteljski objekti

"Pretragom automobila pronađena je i digitalna vaga, manja količina kokaina i novac. Osumnjičeni su dovedeni u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku", stoji u priopćenju.

Prema neslužbenim informacijama u sklopu ovog kriminalističkog istraživanja, za koje se nagađa da je nastavak nedavno okončane akcije "Gladius III", pretraženi su i neki ugostiteljski objekti u Dubrovniku.

U sklopu dvije policijske akcije prošlog tjedna u Dubrovniku, međunarodnoj akciji ''Gladius III'' i lokalnoj akciji u kojima se zbog zlouporabe i preprodaje droge istraživalo ukupno 14 osoba, prema policijskim podacima ,uhićeno je sedam osumnjičenih, za dvoje je raspisana tjeralica, a pet ih je prijavljeno redovnim putem. U susjednoj BiH istovremeno je uhićeno 17 osoba, od čega pet pripadnika MUP-a Republike Srpske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara