Gradonačelnik van kontrole: Jambo napao sina državnog odvjetnika u Metkoviću

Foto: Arhiva

METKOVSKI gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo napao je večeras oko 18 sati u Sportskoj ulici Peru Kežića, 30-godišnjeg sina metkovskog tužitelja Jure Kežića. Kako kažu Indexovi izvori, Jambo je naglo zaustavio automobil kada je vidio Kežića, izašao i uhvatio ga za vrat.

"Znam ja tko stoji iza svega. Živoga ću te zakopati", navodno je Jambo poručio Kežiću.

"Gradonačelnika zasad nećemo prijaviti policiji"

Napad nam je potvrdio Perin otac Jure Kežić. "Istina je. Supruga mi je razgovarala sa sinom. Ja vam o tome ne znam ništa, to bi trebalo pitati njih dvojicu, Peru i gradonačelnika", kazao nam je Kežić.

Pokušali smo ipak nešto više doznati, no bez uspjeha. Protiv Jambe se vodi nekoliko istraga pa je lako moguće da je preko sina htio nešto poručiti ocu Kežiću, koji radi u službi Mladena Bajića. Na te okolnosti otac napadnutog mladića nije htio govoriti.

"Gradonačelnika zasad još nismo prijavili policiji", kratko nam je kazao Jure Kežić.

Jambo se priprema za izbore hvatajući ljude po ulici svog grada za vrat?!

Index je večeras pokušao razgovarati i s metkovskim gradonačelnikom, no nije nam se htio javiti.

Šteta, jer bliže se izbori, a Jambo sasvim sigurno računa na još jedan mandat na čelu grada na Neretvi. Moguće da i ovo vidi kao dio svoje predizborne kampanje. Doduše pomalo nekonvencionalne. Dok mu kolege u drugim gradovima hvataju birače za rukav u želji da im se približe, Jambo je u sebi svojstvenom stilu odabrao ponešto drugačiji pristup...

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara