HDSSB želi smjenu Đapića u osječkom Gradskom vijeću

HDSSB želi smjenu Đapića u osječkom Gradskom vijeću

Foto: Hina

PREDSJEDNIK osječkoga HDSSB-a Krešimir Bubalo izjavio je danas kako će osječki HDZ, unatoč današnjoj odluci o odmaku od dosadašnje potpore gradonačelniku Ivanu Vrkiću, i dalje podupirati vladajuću gradsku većinu, te da je HDSSB odlučio pokrenuti postupak opoziva predsjednika Gradskog vijeća Ante Đapića.

Na konferenciji za novinare Bubalo je procijenio da će HDZ u Gradskom vijeću i dalje "držati ljestve SDP-u i HNS-u", tvrdeći da se neuspješna koalicija SDP-a i HDZ-a produbila do razine gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Smatra kako je današnja konferencija za novinare HDZ-a, na kojoj su objavilii svoju odluku, "igrokaz u dogovoru s SDP-om i HNS-om" te da potvrđuje da je koalicija SDP-a i HDZ-a u Osijeku iznimno čvrsta.

"Đapić nije dobro vodio Gradsko vijeće"

Najavio je kako je HDSSB odlučio pokrenuti opoziv predsjednika osječkoga Gradskog vijeća Ante Đapića zbog njegova dosadašnjeg rada, uvreda pojedinim vijećnicima te nesazivanja sjednica Vijeća.

Smatra kako u Gradskom vijeću postoji spremnost za promjene jer ga Đapić nije dobro vodio te je pozvao HDZ da glasovanjem pokaže da neće podupirati koaliciju SDP-a, HNS-a i ostalih koalicijskih partnera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara