HDSSD: Jug Hrvatske nema vremena čekati pola mandata Vlade dok shvate da je Pelješki most potreban!

HDSSD: Jug Hrvatske nema vremena čekati pola mandata Vlade dok shvate da je Pelješki most potreban!

Foto:Arhiva

"LUTANJE Kukuriku vlade i njihovo nesnalaženje štetno je po interese Republike Hrvatske, a odustajanje od izgradnje Pelješkog mosta je zapravo odustajanje od razvoja jednog dijela RH", stoji u priopćenju Hrvatskog Demokratskog Slobodarskog Saveza Dalmacije (HDSSD) kojeg potpisuje povjerenik za Dubrovačko-neretvansku županiju Denis Šešelj.

Naime, HDSSD je reagirao na posljednje izjave ministra prometa, infrastrukture i pomorstva Siniše Hajdaš Dončića o povezivanju krajnjeg juga Hrvatske, kao i na reakciju HDZ-a Tomislava Karamarka koji Pelješki most vidi kao primarno nacionalno pitanje te strateški cilj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi iz HDSSD-a itekako smo korektni prema novoj Vladi znajući u kakvom je stanju preuzela vođenje države te se pitamo sa čuđenjem odkuda pravo prethodnim vlastodršcima iz HDZ te njihovim 'prirepcima' da toliko negoduju ako svi znamo da su upravo oni zaustavili taj projekt. Ti nesretnici i oni koje plaćaju da u njihovo ime negoduju su uistinu tragikomični", smatraju iz HDSSD-a dodajući kako se na svu sreću odustalo od čudnovatih ideja od trajekta Komarna-Brijesta do koridora preko susjedne države.

Iz te stranke na kraju se nadaju kako neće biti potrebno preko pola mandata ove vlade da bi se zaključilo da je uistinu potreban nastavak izgradnje Pelješkog mosta.

"Ova Vlada kao i prethodnice ne čine ništa. Štoviše, potiču raseljavanje iz tih najljepših dijelova Republike Hrvatske što je u konačnici tragično za budućnost Hrvatskog naroda!", zaključuje se na kraju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara