HDZ: Prijevremeni izbori u Zagrebu su nepotreban trošak

HDZ: Prijevremeni izbori u Zagrebu su nepotreban trošak

Foto: Hina

PREDSJEDNIK zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić izjavio je u utorak da u HDZ-u uopće nisu opterećeni datumom izbora u Zagrebu, jer čim su zadnji lokalni izbori u svibnju 2013. završili, oni su se već drugi dan nakon tih izbora počeli spremati za nove lokalne izbore.

Prema tome kad god bili izbori u Zagrebu, Hrvatska demokratska zajednica, u ovom slučaju gradska organizacija, imat će najboljeg kandidata koji će pobijediti na izborima za gradonačelnika grada Zagreba, rekao je Mikulić Hini, upitan kako komentira što je aktualni gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak otvorio mogućnost prijevremenih izbora, odnosno podnošenja svoje ostavke do 2. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mikulić nije želio otkriti ime HDZ-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

"Naš kandidat će biti dobro i kvalitetno ime"

"Bit će najbolji kandidat sigurno, a oko imena još ne bi izlazili u javnost", poručio je Mikulić. Dodao je da će kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika "biti sigurno, dobro, kvalitetno ime, dakle, najjači kandidat HDZ-a".

Mikulić smatra da prijevremeni izbori u gradu Zagrebu nisu potrebni jer su u gradu legalno izabrane dvije zamjenice gradonačelnika. A izbori su i dodatni trošak od nekoliko milijuna kuna koje će platiti porezni obveznici grada, rekao je. Ocjenjuje da se tu očitava stav onih koji imaju samo osobne interese i puni su taštine, a izazivali bi prijevremene izbore.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara