Index doznaje: Suprug rastrošne SDP-ove županice nakon Nu2 napravio incident na HRT-u!

Index doznaje: Suprug rastrošne SDP-ove županice nakon Nu2 napravio incident na HRT-u!

Foto: Nikola Ćutuk / Pixsell

MLADEN MERZEL, suprug županice sisačko-moslavačke Marine Lovrić Merzel izazvao je danas incident na HRT-u, doznaje Index s Prisavlja.

> Marina Lovrić Merzel o skupocjenom auto: Nisam učinila ništa što nisu učinili i drugi, ja sam uštedjela!

Lovrić Merzel je, naime, gostovala kod Aleksandra Stankovića u emisiji "Nedjeljom u 2". Iznerviran pitanjima koje je Stanković postavljao njegovoj supruzi, Mladen Merzel dočekao je popularnog voditelja nakon emisije i krenuo ga verbalno napadati.

"Došao je dopratiti suprugu, što sam vidio tek nakon emisije. Sasuo je paljbu na moj lik i djelo u današnjoj emisiji, govorio mi da sam neprofesionalan i da insinuiram, vikao po hodnicima HRT-a", izjavio je Stanković za Index.

"Vikao je u dva-tri navrata, došlo je čak i do toga da ga je Lovrić Merzel smirivala, govorila mu je nešto tipa 'daj 'ajde polako' i 'smiri se'. Tako da, bilo je živo nakon emisije", dodaje Stanković.

Pukao zbog županijskog novca za radio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županičinog muža zasmetala su ista pitanja zbog kojih se i Lovrić Merzel iznervirala tijekom emisije. Radi se o slučaju lokalnog radija Quirinus, u kojem je Mladen Merzel suvlasnik, a koji dobiva sredstva od županije. Ugovor o promidžbi sa sedam radijskih postaja, među kojima je i postaja njenog supruga, sklopila je županica Lovrić Merzel.

"Pokušao mi je objasniti da to što on radi nije ništa nemoralno i da je sve po zakonu. Ja sam mu objašnjavao da je problem tim veći ako on u tome ne vidi nešto nemoralno i da bi se trebao riješiti suvlasničkog odnosa na tom radiju. Ali on je i dalje nastavio sa spikom da se radi hajka na ljude i da sam ja u današnjoj emisiji tome podlegao. Također mi je poručio da se kandidiram za Sabor pa da tamo provodim samovolju, a ne na javnoj televiziji. Rekao mi je da odem u Sabor pa da mijenjam zakone, a dok se to ne dogodi sve je, kako je rekao, po zakonu i njegova žena nije ništa kriva", zaključuje Stanković.

Merzel: Stanković je zadnja osoba koja može držati prodike o moralu

Na izjave koje je Stanković nakon emisije "Nedjeljom u 2" dao Indexu, Mladen Merzel reagirao je priopćenjem za medije. Priopćenje koje potpisuje Merzel novinskim je redakcijama poslao njegov Radio Quirinus.

"Gospodin Stanković je zadnja osoba koja može držati prodike o moralu, jer za četiri sata rada mjesečno prima gotovo 12 tisuća kuna poreznih obveznika, što je sramota i za HRT. Očito se gospodin Stanković srami današnjeg vođenja emisije kada je naš navodni sukob već počeo komentirati u medijima. Tema razgovora nije bilo gostovanje moje supruge u emisiji, nego njegova izjava da je zakonito, ali nemoralno moje suvlasništvo na radiju. Poštovanje!", kaže Merzel.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara