Jakovčić: Maksimalno ću se posvetiti problemima s kojima se suočava Hrvatska i Istra

Foto: Index

IDS-OVAC Ivan Jakovčić, koji bi u Europskom parlamentu trebao preuzeti na jučerašnjim izborima osvojen mandat SDP-ovca Nevena Mimice koji ostaje povjerenik Europske komisije, izjavio je jutros kako će se kao europarlamentarac posvetiti problemima Hrvatske i Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Maksimalno ću se posvetiti problemima s kojima se suočava Hrvatska i Istra", izjavio je Jakovčić za Hinu, nakon što su sinoć u IDS-ovom izbornom stožeru proslavili što stranka zahvaljujući njegovu mandatu izlazi iz okvira regionalne i nacionalne stranke te postaje punopravna europska parlamentarna stranka.

Jakovčić se u izjavi zahvalio svima koju su mu dali glas kao četvrtom na listi Kukuriku koalicije na jučerašnjim izborima, odnosno dali mu povjerenje u Istri te drugim dijelovima Hrvatske. "Još jednom se potvrdila snaga IDS-a u Istarskoj županiji", poručio je.

Istaknuo je kako ga veseli i činjenica što je tijekom kampanje i na samim izborima prepoznat kao kandidat i u drugim dijelovima zemlje, pa će se stoga maksimalno zalagati da u Europskom parlamentu izvrši svoje obveze prema biračima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara