Jeste li vidjeli Mevlide, Snežanu, Desanku, Draganu i Tomislava?

Jeste li vidjeli Mevlide, Snežanu, Desanku, Draganu i Tomislava?

Foto: www.nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je pet osoba, od čega tri maloljetne, a koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od tri nestale osobe iz prošlotjednog izvješća dvije su pronađene. Policija još uvijek traga za Džijan Davorkom (1997.) Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Ferizi Mevlide (1995.)
   
Mjesto i datum nestanka: Rijeka, Plase 38, 19.12.2012.

Opis: Ferizi Mevlide (17) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i crne oči. Okruglog je lica te srednje tjelesne građe. Na nosu i donjoj usnici ima piercing, a na desnom ramenu tetovažu slova "M". Ona je u srijedu 19. prosinca otišla u školu te se po završetku nastave nije vratila kući. Porukom s mobitela se javila prijateljici i nakon toga se više nije javila. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kariranu jaknu s bijelim prugama, crne tajice, sive čizme do koljena te je nosila šarenu žensku torbicu s dezenom kockica.
 
Hinić Snežana (1958.)  

 

Mjesto i datum nestanka: Nova Gradiška, Naselje Urije 20, 19.12.2012.

Opis: Hinić Snežana (54) je visoka 165 centimetara, ima svijetloplavu kosu i okruglo lice. Srednje je tjelesne građe. Ona se u srijedu, 19. prosinca, udaljila s adrese u Novoj Gradišci te joj se od tada gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. 

Stanković Desanka (1997.)


   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, Sv. Mateja 70/A, 15.12.2012.

Opis: Desanka Stanković (15)  je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani gornje usne ima ožiljak. Desanka se u subotu, 15. prosinca udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u dugi sivo-bijeli džemper, crne hlače i tenisice.

Slanček Dragana (1997.)Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina,  Aleja D. Domajnića br. 15, 17.12.2012.

Opis: Slanček Dragana (15) visoka je 154 centimetara. Ima kestenjastu valovitu kosu, velike plave oči, okruglo lice te je srednje tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu (slova). Ona se u ponedjeljak 17. studenog  samovoljno udaljila u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Karlović Tomislav (1932.)


   
Mjesto i datum nestanka: Slavonski Brod, Opatijska 18, 18.12.2012.

Opis:  Karlović Tomislav (80) visok je 185 centimetara, sijede kose i čeone ćelavosti. Jače je tjelesne građe. On se u utorak 18. prosinca udaljio s adrese u Slavonskom Brodu i od tada mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u zelenu radnu bluzu, šarenu košulju, sivi donji dio trenirke i crne visoke cipele. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara