Jurnjava na autocestama: Hrvat na A1 vozio 252 kilometara na sat, Turčin i Nijemac jurili na A3

Ilustracija: MUP

PRESRETAČI iz PU vukovarsko-srijemske imali su pune ruke posla tijekom vikenda. Na autocesti Zagreb-Lipovac zabilježena su dva prekršaja znatnog prekoračenja brzine. Turčin je vozio 249 km/h, dok je Nijemac vozio 230 km/h.

"Tijekom proteklog vikenda na auto-cesti Zagreb-Lipovac zabilježena su dva prekršaja u kojima su vozači osobnih vozila znatno prekoračili brzinu kretanja. Tako je 7. rujna oko 09,30 sati na području općine Babina Greda zatečen 41-godišnji turski državljanin, koji je upravljao osobnim automobilom marke "BMW", njemačkih registracijskih oznaka, krećući se brzinom od 249 km/h, dok je 8. rujna oko 16,30 sati na području općine Bošnjaci zatečen 35-godišnji njemački državljanin koji je upravljao osobnim automobilom marke "Mercedes", njemačkih registracijskih oznaka, krećući se brzinom od 230 km/h", stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Policijski službenici PU ličko-senjske županije u prekršaju su ulovili hrvatskog državljanina koji je na autocesti A1 u smjeru Splita vozio 252 kilometara na sat. Prekršitelj u Audiju njemačkih registarskih oznaka je ulovljen 8. rujna između čvora Gospić i odmorišta Jadova gdje je ograničenje 130 kilometara na sat. 51-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom i zabranom upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara