Kolona na Lučkom duga je oko 6 kilometara

Ilustracija: Hina

PRED naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste A1 kolona vozila duga je oko 6 kilometara, izvijestio je popodne Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je pojačan i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu u oba smjera, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, trajektnim lukama i na graničnim prijelazima.

Usporeno u koloni vozi se na na A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo u oba smjera te u Zagrebu od rotora Remetinec duž Jadranske avenije, u smjeru naplate Lučko.

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Metković, gdje se na ulazu čeka oko 1 sat, te Slavonski Brod, a u oba smjera na prijelazima Karasovići i Stara Gradiška.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku na graničnom prijelazu Bajakovo, gdje je kolona teretnih vozila duga oko 4 do 5 kilometra.

Trajekti i katamarani plove redovito

Nesreće otežavale promet

U 12,25 sati, nakon završenog očevida prometne nesreće na brzoj cesti Solin-Klis, u tunelu Klis Grlo, promet je normaliziran, javlja HAK.

Zbog lakše prometne nezgode na autocesti A1 na (235km+400m) poslije vijadukta Božići u smjeru Zagreba vozi se usporeno uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat. Zbog gustog prometa moguća je vožnja u koloni uz povremene zastoje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara