Kujundžić potvrdio raspad Saveza za Hrvatsku

Kujundžić potvrdio raspad Saveza za Hrvatsku

Foto: Hina

PREDSJEDNIK Hrvatske zore i bivši predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku Milan Kujundžić potvrdio je u utorak kako se taj Savez osam stranaka raspada poručivši pri tome kako je bila riječ tek o pokušaju koji nije dao rezultat.

"Savez za Hrvatsku nastao je prije godinu dana, u traganju malih stranaka za svojim mjestom pod suncem, no očekivani rezultat nije došao jer je među nama bilo puno razlika. Raspad nije ništa negativno s obzirom da je bila riječ tek o pokušaju koji nije dao rezultat", kazao je Kujundžić Hini.

Izlazak iz Saveza za Hrvatsku proteklog su vikenda objavili HDSSB te Obiteljska stranka.

Kujundžić je također kazao i kako su u ograncima Hrvatske zore u tijeku izbori po principu 'jedan čovjek jedan glas' najavivši za travanj i izbore za najuže vodstvo stranke odbivši pri tome reći hoće li se na njima ponovno kandidrati za predsjednika.

"Hrvatska zora zasigurno izlazi na predstojeće parlamentarne izbore no ide li sama ili u koaliciji to će se još vidjeti", rekao je predsjednik te stranke koji je nakon neuspjeha na predsjedničkim izborima dao svoj mandat na raspolaganje.

U Hrvatskoj će se stvari, uvjeren je Kujundžić, u političkom smislu mijenjati "udarajući i na jednu i na drugu stranu kao klatno".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara