Lorencin i Ivičić u SAD-u i Kanadi promiču Hrvatsku s već viđenim sloganom

Lorencin i Ivičić u SAD-u i Kanadi promiču Hrvatsku s već viđenim sloganom

Foto: Hina

MINISTAR turizma Darko Lorencin i direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić, boravit će ovaj tjedan u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, gdje će sudjelovati u organiziranim aktivnostima s ciljem promocije hrvatskog turizma.

Predstavit će tamo i novi slogan Hrvatske turističke zajednice "Hrvatska - puna života", koji je već viđen u stranim reklamnim kampanjama, a Hrvatska turistička zajednica ga je platila 2,8 milijuna. kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, slogan u reklami za Chevrolet Spark je identičan - "Spark - Full of life" ("Spark - pun života"), a koristi ga i Mitsubishi za novi, ovogodišnji model popularnog terenca Pajero, no naš ga ministar Lorencin i dalje naziva originalnim.

Hrvatska eno gastro destinacija

Danas će se u New Yorku održati večera u organizaciji Hrvatske turističke zajednice na kojoj će se američkim turoperatorima, novinarima i bloggerima naša zemlja predstaviti kao eno gastro destinacija.

Sutra će ministar i direktor nazočiti predstavljanju hrvatskog vinskog klastera pri HGK na sajmu u Astor centru u New Yorku. Nakon New Yorka, ministar Lorencin i direktor Ivičić sudjelovati će na svečanom predstavljanju izravne avio linije Toronto - Zagreb, koju od lipnja ove godine uvodi SkyGreece Airlines.

Događanje će se održati 26. veljače 2015. u Baqka Gallery Cafe. Također, tijekom boravka u Torontu ministar i direktor će se susresti sa glavnim touroperatorima i agentima te odraditi nekoliko intervjua s predstavnicima medija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara