Majka troje djece: "Tjeraju me na ulicu bez ičega"

Foto: Živi zid / Facebook

MARIJANA FEL, majka troje djece koja je u petak izbjegla deložaciju iz kuće u Pitomači, kazala je za Index kako nisu istinite tvrdnje Ivana Veličana da je dobrovoljno pristala prodati kuću i da se složila s dogovorenim iznosom.

"Riječ je o javnoj dražbi, na javnu dražbu nitko nikad ne ide dobrovoljno. Nema veze s vezom da je bilo što bilo dobrovoljno", izjavila je Marijana Fel i dodala da ona nije dobila novac od prodaje kuće.

Fel je kazala i kako je "muž ne bi tužio da je pristala prodati kuću" te da se ona "ne bi prodavala na javnoj dražbi u pola cijene".

"Od prodaje te kuće ja dobivam 60 tisuća kuna, a imam kredit u skoro istom iznosu. Ja moram na ulicu s djecom skoro bez ičega", izjavila je Fel te dodala da nije istina da ima gdje otići u slučaju da je deložiraju. Kaže kako bi trebala urediti kuću njenih roditelja, no i njena sestra polaže prava na tu kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fel se žalila i tražila obustavu postupka te da predmet ode na Županijski sud.

"Htjela sam vidjeti je li sve bilo uredu što se događalo u sporu. Sutkinja je tu žalbu priznala, no u međuvremenu je izdala dokumente za deložaciju i izbacuje me iz kuće bez obzira na sve", pojasnila je Fel i dodala da još uvijek nije dobila odgovor na tu žalbu.

Majka troje maloljetne djece objasnila je i kako su ona i njen muž pokušali prodati kuću preko oglasnika. Za nju su tražili 80 tisuća eura.

"Da smo prodali kuću za tu cijenu i podijelili novce ja sam mogla otići roditeljima i urediti kuću, maknuti se od zlostavljanja i dalje normalno živjeti", izjavila je za Index Fel i kazala kako joj je bilo čudno što je muž svaki put našao način da otjera kupce koji su dolazili pogledati kuću. Za kuću koja se tada prodavala za 80 tisuća eura bio je zainteresiran i Ivan Veličan, no nije ju kupio za punu cijenu već, kako kaže Fel, se jedini pojavio na dražbi i prošao jeftinije.

Marijana Fel najviše u ovoj situaciji brine za svoju djecu koja su odlična u školi i koju sva ova situacija teško pogađa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara