Marija Budimir razriješena dužnosti ravnateljice škole Siniše Glavaševića u Vukovaru

Marija Budimir razriješena dužnosti ravnateljice škole Siniše Glavaševića u Vukovaru

Foto: os-sinise-glavasevica-vu.skole.hr

ŠKOLSKI odbor vukovarske osnovne škole Siniše Glavaševića sinoć je na sjednici razriješio Mariju Budimir dužnosti ravnateljice te škole, te je istodobno do raspisivanja natječaja za novog ravnatelja imenovao v.d. ravnateljicom, potvrdila je danas novinarima Marija Budimir.

Prosvjetna inspekcija predložila je Školskom odboru Osnovne škole Siniše Glavaševića u Vukovaru razrješenje ravnateljice Marije Budimir jer je nadzorom obavljenim u listopadu utvrđeno da je ravnateljica izabrana na natječajnom postupku u kojemu je povrijeđen Zakon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir je također kazala da će se prijaviti na natječaj za ravnatelja škole jer smatra da nije bilo nikakvih nepravilnosti u njezinu radu kao ravnateljice, što je uostalom, kako je kazala, utvrdila i inspekcija.

"Poštivat ćemo daljnju proceduru, bez ikakvog povezivanja ovoga s bilo čime i izvlačenja zaključaka kako je i zašto do ovoga došlo", rekla je Budimir, koja se u središtu pozornosti javnosti našla ljetos kada je javno progovorila o navodnoj ponudi gradonačelnika Vukovara Željka Sabe (SDP) da kao vijećnica HDZ-a u Gradskom vijeću Vukovara napusti HDZ i prijeđe u SDP.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara