Mesić: Ovo je državni udar, Kolinda im treba reći da idu kući

Mesić: Ovo je državni udar, Kolinda im treba reći da idu kući

Foto: Index

PROBLEM je trebalo riješiti odmah na početku, zadnja šansa bila je kad je branitelje u šatoru posjetila predsjednica, a sad onaj tko je doveo do ovoga treba rješavati problem, ocijenio je u razgovoru za Media servis bivši predsjednik Stipe Mesić.

"Ići silom na hrvatske institucije, to ne može dobro završiti. To se može pretvoriti u daleko više razarajuću situaciju koja ne samo da stvari izađu izvan kontrole, jer sutra to može biti pokušaj državnog udara", rekao je Mesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da mu situacija već sada izgleda kao državni udar. Mesić dodaje da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović imala priliku riješiti situaciju s braniteljima prosvjednicima kad ih je posjetila u šatoru.

"Što bih ja napravio da sam bio na njenom mjestu, ja bih rekao, vi ste poslali svoje poruke, poruke su otišle na mjesta koja moraju riješiti taj problem, a sada idemo kući", kaže Mesić.

Zaključio je da treba pokušati pronaći rješenje, ali ne postavljanjem uvjeta i ultimatuma. Tako se ne pregovara, kaže bivši predsjednik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara