Ministarstvo poduzetništva i obrta: Objavljen javni poziv "Obrazovanje za poduzetništvo i obrt"

Ministarstvo poduzetništva i obrta: Objavljen javni poziv "Obrazovanje za poduzetništvo i obrt"
Foto: freeimages.com
 
MINISTARSTVO poduzetništva i obrta je u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava kao upravljačkim tijelom za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. pripremilo javni poziv "Obrazovanje za poduzetništvo i obrt".
 
Za financiranje projekata osigurano je 18.023.000,00 kn. Krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga je 01. listopada 2014.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. sufinancira se sredstvima Europskog socijalnog fonda i strateški mu je cilj unaprjeđenje učinkovitosti radne snage, razvoj ljudskog kapitala i jačanje socijalne uključenosti u Republici Hrvatskoj.
 
Opći cilj ovog poziva je podizanje razine kvalitete stručnog obrazovanja i usavršavanja, usvajanje poduzetničkih kompetencija, poticanje poduzetničke kulture u društvu te razvoj pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju u poduzetništvu radi rasta i razvoja poduzetništva te povećanja stope samozapošljavanja i zapošljavanja, priopćili su iz Ministarstva.
 
Projekte mogu prijaviti: Subjekti malog gospodarstva, obrazovne institucije i ustanove, udruženja poduzetnika, obrtnika i zadrugara, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, poduzetničke potporne institucije.
 
Detaljne informacije i dokumentaciju možete pronaći na linku.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara