Mještani Orebića žele pomoći Fatimi koja je sve izgubila u požaru: "Uspjela je spasiti sebe i mačku"

Mještani Orebića žele pomoći Fatimi koja je sve izgubila u požaru: "Uspjela je spasiti sebe i mačku"

Foto: Orebic.com.hr

U NOĆI sa subote na nedjelju, u ulici Ante Starčevića u Orebiću izbio je požar u kojem je bez svega što ima ostala Fatima Junuzović, a mještani Orebića, Fatimini prijatelji i kolege sada joj žele pomoći, piše orebic.com.hr.

Fatima Junuzović, umirovljena sobarica HTP Orebić, uz puno sreće je neozlijeđena napustila požarište skromnog stana u Starčevićevoj ulici u Orebiću. Uz Fatimu, iz stana je izvučena i njena mačka, ali usprkos intervenciji vatrogasaca, stan i sve što je u njemu bilo stradali su u vatri.

Mještani Orebića odmah su pokrenuli akciju prikupljanja pomoći u kojoj je Fatima opskrbljena neposredno nužnim za život u privremenom boravku. Međutim, svi su zainteresirani dodatno pomoći Fatimi. Tako je i iz Općine Orebić obećano kako će odmah nakon što nadležne institucije omoguće početak renoviranja, financijski i logistički maksimalno pomoći tu zahtjevnu zadaću.

Mještani Orebića pokrenuli su akciju skupljanja financijskih sredstava, te pozvali i ostale da se priključe izravnom uplatom na bankovni račun Fatime Junuzović, kojoj će sredstva pomoći u organiziranju života u privremenom boravku, te obnovi stana.

Uplatiti možete na sljedeći bankovni račun:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fatima Junuzović
Donje Pijavičino 46
Pijavičino
Broj računa: HR6223300033201646935
kod SG Splitska banka d.d.

Apel za pomoć mještana Orebića:

"Sigurno ste jednom primijetili jednu sitnu nenametljivu ženu kako ide Orebićem i okolicom i putem fotografira, najčešće cvijeće. Radi se o našoj sugrađanki Fatimi Junuzović, umirovljenoj sobarici HTP Orebić. Fatima je svoje lijepe slike cvijeća, mora, Orebića, Korčule i okolice često uspješno objavljivala na Facebooku u više grupa i tako kratila svoje umirovljeničke dane u Orebiću gdje je kao podstanar živjela u malom stanu zajedno sa svojom mačkom koju neizmjerno voli. Sve do noćas.

Fatimu je, na sreću, probudio dim i jedino što je uspjela napraviti je da s mačkom pobjegne van iz svog skromnog podstanarskog stančića od sigurne smrti. Usprkos trudu Vatrogasaca DVD Orebić u vrlo opasnoj i zahtjevnoj akciji gašenja od stana i cjelokupne imovine nije ostalo apsolutno ništa. Fatima je, iako nevoljko, ipak pristala da ovo navedeno bude javno objavljeno kao i fotografije potpuno uništenog stana i imovine."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara