Most i u Dubrovniku: Petrov podržao "Srđevce" i nezavisnog Kristića

Most i u Dubrovniku: Petrov podržao "Srđevce" i nezavisnog Kristića

Foto: dubrovniknet.hr

MARO KRISTIĆ kandidat je za gradonačelnika i nositelj liste 'Srđ je Grad' za Gradsko vijeće, a danas im je u Dubrovniku gradonačelnik Metkovića Božo Petrov dao svoju podršku i podršku MOST-a ovoj listi.

Petrov: Birajte slobodne ljude

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Čast mi je što možemo dati potporu ovakvim ljudima, Dubrovčane molim da daju povjerenje ovoj listi, da izađu na izbore i svi oni koji su dosad ostajali doma, razočarani politikama velikih stranaka. nama je u interesu okupiti ljude slobodne, nepotkupljive, ljude koji se bore za javno dobro. Dubrovčani će na predstojećim izborima imati mogućnost birati slobodne ljude" naglasio je danas Božo Petrov, metkovski gradonačelnik i inicijator MOST-a koji okuplja nezavisne liste cijele Hrvatske prenosi dubrovniknet.hr.

Kandidati za zamjenike gradonačelnika Dubrovnika su Dolores Lujić i Đivo Dražić, a mješovita nezavisna lista koja službeno nosi naziv Kandidacijska lista građana birača Mara Kristića sastavljena je od članova KGLB "Srđ je Grad" te bivših članova dubrovačkog ogranka Hrvatskih laburista - stranke rada.

Nakon Splita, Omiša na redu i Dubrovnik

Podsjetimo kako se u Dubrovniku održavaju izvanredni izbori nakon što je krajem godine raspušteno Gradsko vijeće Grada Dubrovnika i to zbog nedonošenja proračuna. Izbori se održavaju u sjeni velikog skandala jer je dosadašnji gradonačelnik Andro Vlahušić koji ima podršku svog HNS-a i SDP-a pravomoćno osuđen u aferi Šipan. Isto tako protiv njega je pokrenuta istraga u slučaju "Revelin".

Što se tiče ambicija MOST-a naglasio kako je nedavno Marijana Puljak i njezina Inicijativa "Za pametne ljude i pametan grad" spremna za parlamentarne izbore. Dogovaraju transformaciju u političku stranku i izlazak na izbore sa Mostom metkovskog gradonačelnika Bože Petrova i Ivanom Kovačićem, Omišaninom koji je nakon 20 godina vlasti s trona skinuo HDZ-ovog Ivana Škaričića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara