Napad pulskog SDP-a na Miletića: "Nije realizirao projekte koje je obećao"

Foto: Hina

PREDSJEDNIK pulske gradske organizacije SDP Danijel Ferić danas je na tiskovnoj konferenciji prozvao pulskoga gradonačelnika Borisa Miletića (IDS) za vjerodostojnost jer nije realizirao obećane projekte iz predizbornoga programa "Pula, ti i ja 2009-2013", priopćio je danas pulski ogranak SDP-a.

Ferić je podsjetio kako iz navedenoga programa nisu riješeni problemi parkiranja u gradu izgradnjom novih parkirališta i parking kuća u širem centru grada, nije uređeno kupalište Stoja i Valkane kako bi im se vratio njihov nekadašnji sjaj te da nije izgrađena i moderno opremljene nova Opća bolnica Pula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naveo je i kako nisu ispunjena obećanja o izgradnji gradskoga bazena te da nije uređen Trg kralja Tomislava na Verudi kao i niz durgih projekata.

Ferić se, kako navodi SDP, osvrnuo i na Miletićev pokušaj da ga diskreditira te pogrešno informira i zavarava Puljane, nakon što je predložio da Grad Pula sufinancira barem 50 posto troškova roditeljima za kupnju udžbenika.

Uputio je čestitku h rvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji te građanima povodom 5. kolovoza – Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara