Nije samo Kerum: Konzul Čilea Juroslav Buljubašić parkira svoj Porsche na taxi stajalištu

Foto: Index

PREMDA je Kerum najpoznatiji po obijesnom parkiranju na Rivi nedaleko od svog lokala Ćakula, nije jedini. Rado i često na zabranjenom mjestu parkira i poznati splitski poduzetnik Juroslav Buljubašić, prvi hrvatski kandidat za svemir i počasni konzul Čilea.

Njegovu Porsche Panameru fotografirali smo na taksi stajalištu na kojem, dakako, parkiranje nije dozvoljeno. Diplomatske tablice vjerojatno preventivno djeluju na splitsku policiju i Hvidru pa Buljubašić tako može komotno po svom poslu u grad, a da Porsche nitko ne dira.

Apel: Baldasare, daj i konzulima parkirno mjesto

"A to ste me bit će uslikali kada sam bio kod kolege austrijskog konzula. Trebalo bi i za nas konzule neko mjesto rezervirati u gradu. Svi ga imaju. Poreznici, Grad Split, HGK koji krade. Na nas su zaboravili pa ovom prilikom apeliram i da se za konzularne potrebe osigura par parkirališnih mjesta u gradu", predložio je poduzetni Buljubašić brzo rješenje problema s parkingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panamera na prodaju u po cijene

Panamera je inače na prodaju, tako da ako ima zainteresiranih, neka se jave Buljubašiću. Porsche s četiri vrata prodaje se upola cijene, samo svejedno nije baš jeftino. Buljubašić kaže da je ne bi dao ispod 100 tisuća eura.

"A nisam je nigdje ogrebao", pohvalio se. Kaže, inače, da su na Panameru plaća sva davanja državi bez obzira na konzularne tablice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara